Patelina • Neoplanta
Neoplanta

Živinske paštete

Tako fine, ukusne, mazive, pravljene su od najkvalitetnijih komada filea i bataka. Potpuno nove recepure pileće i pileće junior paštete stvorene su za najfiniji užitak cele porodice, dok za one koji vole pikantno, napravili smo i pileću pikant sa jedinstvenim začinom koji je čini baš posebnom i finom. Niz kvalitetnih proizvoda nastavljamo sa ćurećom paštetom koja se savršeno slaže sa toplim hrskavim hlebom.
Naši novi živinski ukusi, osim što su tako fini i ukusni su i BEZ glutena, konzervansa, dodatih boja i pojačivača aroma.

Riblje paštete

Omiljene i dobro poznate Patelina paštete od tune neizostavan su sastojak svakog posnog obroka, pa tako njihove kvalitetne recepture nismo menjali. Ostale su baš onakve kakve ih potrošači vole, fine i ukusne. Iako su posne Pateline omiljeni izbor potrošača u periodu posta, oni se rado počaste našim finim ribljim paštetama i svakog drugog dana. Riblji asortiman Patelina pašteta osim što nosi pečat POSNO je i dobar izvor proteina, a ne sadrži konzervanse i pojačivače ukusa.

“Tako fina, Patelina!”

Patelina pašteta jedinstvenog, tako finog ukusa i istančane arome, jedan je od Neoplantnih najprepoznatljivijih proizvoda. Dostupna u nekoliko različitih ukusa, visokog kvaliteta, osvojiće vas na prvi zalogaj. Idealna je za brz obrok, odličan je sastojak kanapea ili sendviča, a zgodna je i za kombinovanje sa raznim vrstama povrća i začina. Za najmlađe, tu je i Patelina Junior, blagog ukusa i fine nežne teksture.

Pogledajte sve proizvode