Pipi i Gudi • Neoplanta
Neoplanta

Pipi

Kada vam je potreban lagan i brz obrok, koji će biti ukusan i držati vas sitim, idealno rešenje jeste Pipi koji je postao omiljeni proizvod od najmlađih, pa sve do najstarijih potrošača. Pipi je odličan izbor za zabavne i brze obroke koje će konzumirati sve generacije. Pored mini i standardnog pakovanja, Pipi možete pronaći i u štedljivom, većem, bogatijem pakovanju, koje je neizostavni deo svake porodične trpeze.

Gudi

Za one koji žele jači ukus u odnosu na Pipi, napravili smo Gudi kobasice. Zbog svoje posebnosti, nezaobilazni je deo najboljih sendviča i zato je neizostavna prilikom doručka, preko užine, pa sve do večere. Velike porodice vole i velike užitke, a Gudi porodično pakovanje zadovoljiće apetit svih prisutnih za trpezom.

Ćuri

Nešto potpuno drugačije i čemu sigurno nećete odoleti jeste nova Ćuri kobasica. Ona predstavlja odličan izbor ukoliko želite brz, ukusan, a ujedno i zabavan obrok za vaše najmlađe. Pored toga što će obogatiti vašu trpezu, doprineće i slasnijem jelu. Prijatna aroma i još bolji ukus Ćuri kobasice omogućavaju njeno kombinovanje sa drugim sastojcima, pa će uz laku i zabavnu pripremu, svaki vaš zalogaj biti poseban.

Kada se spoje savremena tehnologija, kvalitet i dobar marketing, nastane brend Pipi i Gudi, omiljen među mlađom populacijom, baš zbog prepoznatljivih junaka pilenceta Pipija i prasenceta Gudija. Pod sloganom: “Seckaj, slaži, smaži” za par minuta možete napraviti sendvič ili iskoristiti viršle za kreativnije zalogaje. Pronađite zanimljive recepte i probajte da napravite svoje originalno Pipi i Gudi jelo koje možete da podelite sa nama.

Pogledaj proizvode