Dečji dan u Neoplanti • Neoplanta
Neoplanta

Dečji dan u Neoplanti

11. 10. 2022

Jedan od omiljenih dana u Neoplanti je Dečji dan, a ove godine je bio najbolji do sada

Nakon što smo dve godine zbog pandemije virusa covid 19 Dečji dan obeležavali u izmenjenim uslovima, veoma smo srećni što se ove jeseni održao u puno sjaju i široooko, kako smo svi i navikli. Tema ovogodišnjeg Dečjeg dana su bili superheroji, a mališani su zajedničkim snagama i svojim super moćima morali da oslobode Pipija, Gudija i Ćurija, koje su zlikovci zarobili. Deca zaposlenih su uživala u raznim igricama koje smo za njih pripremili- hodanje na štulama, po žici, balansiranje na kugli, akrobacije na trapezu i svašta još drugo. Nakon uspešno obavljenih svih zadataka, sklopili su slagalicu koja im je pokazala gde su naše maskote sakrivene, vrlo brzo i lako su savladali zlu vešticu i ispunili svoju misiju. Za odlično obavljen posao svi su dobili poklon paketiće, a kako smo mislili i na roditelje i oni su imali priliku da se zabave na nekoj od sprava i probude dete u sebi.

S obzirom da je Dečji dan imao i humanitarni karakter, ovom prilikom bismo pohvalili sve kolege koje su donirale garderobu i igračke za decu Svratišta u Novom Sadu. Zajedno sa prikupljenim stvarima, odneli smo im i određenu količinu hrane kako bismo im olakšali težak i hladan period godine koji je pred njima.

Kako je Dečji dan jedan od omiljenijih dana u godini u našoj kompaniji, drago nam je da je protekao u najboljem redu, u dobrom raspoloženju, druženju i sa lepim vremenom. Kolege iz organizacije su zadale sebi ozbiljan zadatak za sledeću godinu kako bi nadmašili ovogodišnji Dečji dan, a svim ostalima ostaje da strpljivo čekaju sledeću priliku za druženje i da uz svoje mališane neguju dete u sebi.