Ekološka akcija Neo volontera - Fruška gora čista da široooko blista • Neoplanta
Neoplanta

Ekološka akcija Neo volontera - Fruška gora čista da široooko blista

28. 09. 2023

Prva akcija Neo volontera

Kao kompanija široooko smo posvećeni očuvanju prirode koja nas okružuje, pa osim toga što nastojim da naše poslovanje počiva na ekološki prihvatljivim principima, trudimo se da damo doprinos i na druge načine. Naši zaposleni su rešili da se priključe svetskoj akciji „Clean up the world“ i daju svoj doprinos na lokalu. Zato su u subotu 16. septembra sakupili 60 džakova smeća na području Nacionalnog parka Fruška gora u akciji, simbolično nazvanoj, „Fruška gora čista da široooko blista“ i time pokazali koliko smo svi zajedno, i kao kompanija i kao pojedinci posvećeni zajednici i prirodi koja nas okružuje.
Naša misija je jasna – proizvodimo kao za svoju decu, ali mi u Neoplanti i sve ostalo radimo kao za našu decu i buduće naraštaje. Ekološka akcija naših volontera je naišla na mnogo pozitivnih komentara, stoga verujemo da će i drugi slediti naš primer.

„Verujemo u značaj aktivnog učešća u očuvanju prirode i zaštiti naše okoline. Fruška gora je posebno mesto za nas, Novosađane, i zbog toga smo ponosni što na ovaj način možemo doprineti njenoj čistoći. Inicijativa „Fruška gora čišta, da široooko blista“ je deo naše šire misije kao odgovornih građana da ostavimo pozitivan uticaj na društvo i okolinu. Nastavićemo da se angažujemo u sličnim akcijama, kako bismo zajedno radili na stvaranju čistijeg i očuvanijeg sveta za buduće generacije“, rekao je direktor kompanije Neoplanta, Aco Tomašević.

Da naša Fruška gora bude čista i široooko da nam blista!