Ana Vukmirović • Neoplanta
Neoplanta

Ana Vukmirović

15. 08. 2021

Trade Marketing menadžer

Karijeru u kompaniji Neoplanta sam započela na poziciji Specijaliste za uvoz i izvoz u aprilu 2013. godine. Moj razvojni put je išao od sektora izvoza, preko razvoja biznisa za tržište Srbije, a sada radim na poziciji Trade Marketing menadžera. Zajedno sa kolegama iz sektora marketinga se trudim da budemo što inovativniji i kreativniji kako bismo na pravi način predstavili kvalitet naših proizvoda i istakli sve njihove benefite.

Neoplanta je kompanija koja ume da prepozna potencijal ljudi i koja razvoj zaposlenih neguje kao posebnu vrednost. Timski rad i podrška kolega su mi na ovom putu bili od velikog značaja, a ono što sam naučila od samog početka je da uspeh dolazi iz posvećenosti i stalne želje za sticanjem novih znanja.

Svesna činjenice da su zaposleni stub uspeha kompanije, Neoplanta nudi odlične uslove za svoj tim kako bi bili maksimalno motivisani da doprinose uspehu kompanije i, naravno, da rade na sopstvenom razvoju i za sopstvenu dobrobit. Zato pozivam sve zainteresovane za rad u sjajnoj atmosferi, sa stručnim mentorima i vrednim timovima da nam se pridruže u široookoj priči uspeha.