Fino proleće uz Tako finu Patelinu • Neoplanta
Neoplanta

Fino proleće uz Tako finu Patelinu

04. 04. 2024

Tako fina, mia bella Patelina

Svako proleće sa sobom donosi novu energiju i novi polet, pogotovo kada je upotpunjeno sa tako finim ukusima Patelina pašteta, koje baš poput proleća, bude leptiriće u stomaku i podsećaju nas da je za zadovoljstvo i sreću, nekada potrebno vrlo malo- sunčan dan, miris cveća, ili zalogaj omiljene paštete.

A kad smo kod proleća, ono je i ove godine u znaku naše Tako fine. Živinske ili od tune, blage ili pikantne, idealne su za lagane i brze obroke, posebno kada započinjemo dan. Živinski segment Patelina pašteta savršen je izbor svakoga dana, u prilog čemu govori i da su one bez glutena, pojačivača arome, konzervansa i dodatih boja, sa tako finim ukusom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Pažljivo kreiran asortiman Patelina živinskih pašteta- ćureća, pileća, pileća pikant i pileća junior, zadovoljiće svačiji ukus i sve generacije. Bez obzira na godine, ukuse i različitosti, svi će se složiti da pašteta pravljena od bataka i belog mesa ispunjava očekivanja čak i najzahtevnijih potrošača.

Tu je i segment tuna pašteta koji je neizostavan deo posnih obroka. Kako nisu sve riblje paštete na tržištu posne, savršen izbor u danima posta jesu upravo tako fine, a POSNE Patelina tuna paštete. Kao izvor proteina, one su neizostavan deo, ne samo posta, već i svakodnevnih obroka, bilo da je reč o brzoj užini, doručku ili večeri.

Prepustite se tako finim ukusima, i uživajte u svakom prolećnom danu i svakom Patelina zalogaju.

Prijatno!