Galerija
Neoplanta momenti za pamćenje
Korporativni film
Mi smo Neoplanta, lider u mesnoj industriji Srbije i mesto na kom radi, stvara i razvija se preko 550 ljudi. Živimo iste vrednosti, a i misija nam je zajednička. Pravimo kao za svoju decu, posvećeno, sa punom pažnjom, stavljajući kvalitet proizvoda i svakog zaposlenog pojedinca u fokus. Zadovoljstvo nam je da predstavimo film o našoj kompaniji. Film koji priča priču naše tradicije, ali i savremenih aspekata poslovanja i proizvodnje koji prožimaju sve naše procese. Široooko radimo i stvaramo, široooke ciljeve imamo i široooko smo ponosni na sve što smo do sada postigli.
"Lov i ribolov" i Neoplantino postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda
Ekipa emisije "Lov i ribolov" je letos snimala jednu od epizoda u Novom Sadu, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav i tom prilikom posetila našu kompaniju. Tada su im kolege predstavile postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, koje već nekoliko godina unazad obezbeđuje da u kanal odlazi voda koja je čistija od one koja se u kanalu nalazi. Time Neoplanta uspešno učestvuje u očuvanju biodiverziteta kanala koji se nalazi u njenoj blizini.
Neoplanta Delikates - Kobasice narezane, a ukus široooko!
Natenane sušene, tanko rezane, a široooko ukusne, za čas postaju zalogaji koji se tope u ustima i gurmanima pružaju pun gastonomski užitak. Kada ukus kaže široooko svi znaju da iza toga stoji vojvođanski način pripreme delikatesa koje Neoplanta sa zadovoljstvom donosi na trpeze potrošača širom Srbije i regiona. Kobasice narezane, a ukus široooko, neka bude slogan koji će obeležiti jesen i zimu pred nama!
Ukus kaže "ŠIROOOKO!"
Da li ste znali da je Neoplanta latinski naziv za Novi Sad iz 18. veka? Pa tako i naša Budimska - nije iz Budima, nego iz Novog Sada, iz Neoplante. A mi je ovde pravimo da ima 82% plećke. Jedinstven, prepoznatljiv ukus. Kada probate, vi kažete - ŠIROOOKO!
ŠIROKO - Kako se pravi Čajna kobasica
100 grama proizvoda od 160 mesa Neoplantina Delikates čajna kobasica. Na proizvodu i u reklamama stoji da se u 100g gotovog proizvoda nalazi 160 grama mesa. Međutim, ljudi se i dalje pitaju po društvenim mrežama kako je to moguće. Kako bi konačno stavili tačku na to pitanje, Neoplantini stručnjaci, nadaleko poznat par Juhas I Miki, odlučili su da pokažu ljudima kako izgleda proizvodni pogon Neoplante i ceo proces proizvodnje Delikates čajne kobasice.
I nekad i sad Neoplanta je Novi Sad
Napravi pobednički logotip i osvoji 3.000 evra! Raspisan nagradni konkurs “I nekad i sad, Neoplanta je Novi Sad”