Lansirali smo novu Patelinu • Neoplanta
Neoplanta

Lansirali smo novu Patelinu

27. 03. 2023

Patelina ponovo osvaja tržište

Nakon gotovo dve godine posvećenog rada nova Patelina je lansirana na tržište!
Kao i uvek, pitali smo se šta je ono što potrošači žele, kako možemo naše proizvode učiniti još boljim, ali i bližim potrošačima, pa smo tako uložili značajne resurse kojima smo došli do novih receptura, ali i izgleda celog brenda.
Dobre stvari nismo menjali, pa su tako oblik pakovanja i naziv brenda- Patelina zadržani, kao i prepoznatljivi ukus tuna segmenta, dok je ceo živinski segment unapređen, a dodati su i novi ukusi. Pileća i pileća junior su dobile potpuno nove recepture, a pridružile su im se pileća pikant i ćureća koje su pravljene od najkvalitetnijih delova mesa, pilećeg i ćurećeg bataka i belog mesa.


Naši prefinjeni ukusi živinskog asortimana su BEZ glutena, konzervansa, dodatih boja i pojačivača aroma, dok riblji segment nosi pečat POSNO i omiljeni je izbor potrošačima u periodu posta, a uz to je i dobar izvor proteina i ne sadrži konzervans i pojačivače ukusa.

Sve naše verne potrošače, ali i one koji će to tek postati, pozivamo da probaju tako finu Patelinu, i da uživaju u njenim novim ukusima.