Neoplanta je obradovala sve majke koje su se porodile na rođendan Novog Sada • Neoplanta
Neoplanta

Neoplanta je obradovala sve majke koje su se porodile na rođendan Novog Sada

03. 02. 2023

Pokloni za sve mame i bebe koje su na svet došle 01.02. u novosadskoj Betaniji

Da mislimo na naš grad i sugrađane pokazali smo mnogo puta, a na poslednju u nizu aktivnosti koje smo organizovali smo posebno ponosni. U saradnji sa Fabrikom dečje hrane, jednom od članica Nelt grupe, smo za sve majke i bebe rođene 01.02. u Betaniji, pripremili vredne poklone. Tim povodom je naš direktor, Aco Tomašević, rekao:
„Na najmlađima ostaje naš divni Novi Sad i ceo svet, zbog čega vreme i resurse rado posvećujemo podmlatku. Raduje nas što su na rođendan Grada na svet došle 23 bebe, a želja nam je da ovim gestom, ali i svim budućim akcijama, pokažemo roditeljima i deci da u nama imaju iskrenog prijatelja“.

Naša inicijativa je naišla i na podršku Grada: „Uvek me raduje kada vidim da kompanije ovakvim akcijama vode računa o našim sugrađanima jer samo zajedno možemo postići mnogo. Pokazujući privrženost Gradu čije staro ime nosi, Neoplanta je još jednom potvrdila da je deci potrebna ljubav svih nas i podrška u svakom njihovom koraku, kako bi izrasli u dobre ljude i drago mi je što je ova akcija pravi primer drugima“, rekao je gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić.

Poklon pakete dobiće sve mame koje su se porodile u Novom Sadu, bez obzira na njihovo prebivalište.