Neoplanta je poslodavac koji ima najbolji proces selekcije kandidata za posao u 2022. godini • Neoplanta
Neoplanta

Neoplanta je poslodavac koji ima najbolji proces selekcije kandidata za posao u 2022. godini

16. 12. 2022

Broj jedan proces selekcije za posao prema istraživanju Infostuda

Neoplanta je dobitnik priznanja za najbolji proces selekcije u 2022. godini po ocenama kandidata u istraživanju „Oceni put do posla“ koje sprovodi kompanija Infostud. U ovom istraživanju svoj stav je iskazalo 22.339 kandidata na 28.791 konkursa raspisanih od strane 7.783 poslodavaca.
Kandidati koji konkurišu na oglase za posao nakon završenog procesa selekcije ocenjuju svoje iskustvo i ključne parametre za proces selekcije bez obzira da li su bili zaposleni u tom procesu ili ne. Analizom podataka tokom 2022. godine utvrđeno je da je Neoplanta nosilac prvog mesta u opštoj kategoriji s obzirom da postoji još jedna kategorija koja obuhvata IT kompanije.
Više detalja možete pročitati na link-u.

Ovu godinu završavamo sa još jednom potvrdom dobrih praksi koje sprovodi naša kompanija.
Ponosni smo na dobijeno priznanje i visoke ocene od strane kandidata, što nas obavezuje da i u 2023. godini budemo bar jednako dobri, a kako je stalni razvoj jedna od vrednosti kompanije koju široko negujemo, sami od sebe očekujemo da budemo još bolji nego ove godine. Kandidati naš poziv sigurno mogu da očekuju, a pozivamo i ostale poslodavce da direktno utiču na zadovoljstvo kandidata i pravovremeno im daju povratne informacije.