Neoplanta poklon paketima obradovala sve mame koje su se porodile 1. februara • Neoplanta
Neoplanta

Neoplanta poklon paketima obradovala sve mame koje su se porodile 1. februara

02. 02. 2024

Na dan Grada Novog Sada rođeno je 16 beba u Betaniji

Naša kompanija je i ove godine, sada već tradicionalno, obradovala sve mame koje su se porodile na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Betanija 1. februara, na rođendan Grada Novog Sada. U saradnji sa Fabrikom dečje hrane, pripremili smo vredne poklon pakete za mame i bebe, kao znak da naša kompanija brine o svom podmlatku i da roditelji i deca u Neoplanti imaju iskrenog prijatelja, čija je misija da sve što radi – radi kao za svoju decu i sve buduće naraštaje.

Na dan Grada Novog Sada rođeno je 16 beba, a poklone su dobile sve mame, bez obzira na njihovo prebivalište.

„Neoplanta je oduvek težila izgradnji podržavajuće zajednice, naročito u trenucima kada se porodice proširuju i slave radost novog života. Verujemo da su upravo podrška i pažnja tokom ovih posebnih trenutaka, kada novi član porodice ulazi u vaš život, od neprocenjivog značaja i zato ovaj gest nije samo deo naše društveno-odgovorne politike, već odražava i duboku vezanost kompanije Neoplanta za lokalnu zajednicu i njen razvoj. Ponosni smo što naša akcija polako prelazi u tradiciju jer nam je važno da ostanemo predani misiji podrške porodicama i u godinama koje dolaze“, rekao je direktor kompanije Neoplanta, Aco Tomašević.

Novi Sad slavi svoj 276. rođendan, u znak sećanja na 1. februar 1748. godine, kada je od carice Marije Terezije dobio status Slobodnog kraljevskog grada, kao i ime – na latinskom jeziku Neoplanta, koje naša kompanija sa ponosom nosi.