Nije Praška, nego Naška – ukus šunke po „domaćoj“ meri • Neoplanta
Neoplanta

Nije Praška, nego Naška – ukus šunke po „domaćoj“ meri

14. 04. 2022

Pravljena po našoj, domaćoj recepturi, i to na vojvođanski način, šunka koja baš iz tog razloga „nije Praška, nego Naška“.

Kategorija šunki obično se percipira kao jedna od najkvalitetnijih kategorija u okviru mesnih prerađevina, a da se kompanija Neoplanta može pohvaliti i ovakvim proizvodom dokazuje Naška šunka koja postaje sve omiljenija među potrošačima. Kako je kvalitet nekog proizvoda odlučujući faktor za većinu kupaca, ne čudi što baš ovu šunku iz Neoplanta Delikates porodice potrošači najviše cene. Našku šunku odlikuje sastav koji čini čak 70% mesa od buta, 25% manje soli u odnosu na slične proizvode, poseduje do 2% masti i samo 75 kalorija na 100g.

Balans hedonizma i niskokaloričnih obroka

Pravljena po našoj, domaćoj recepturi, i to na vojvođanski način, šunka koja baš iz tog razloga „nije Praška, nego Naška“ je idealni proizvod za obroke koje u svakodnevnoj užurbanosti konzumiramo „sa nogu“, poput sendviča i salata.

Odličan je deo laganih, prolećnih i letnjih obroka koji će nas zasititi i pružiti nam energiju tokom celog dana i zato predstavlja premium šunku koju svi obožavaju. Sa visokim sadržajem mesa i niskim sadržajem masti, u ovom prozvodu možete uživati natenane, bez griže savesti, uz idealan balans hedonizma i niskokaloričnih obroka.

Za male i velike zabave

Da bi zadovoljila potrebe i želje velikog broja potrošača, Neoplanta je za sve „slanokusce“ ponudila, pored mini pakovanja, i Našku šunku u kilogramskom pakovanju. Kako se u Neoplanti sve pravi kao za sebe i svoju porodicu, ova količina proizvoda je odlična i kada su veća okupljanja u pitanju i kada svoje najdraže želimo da iznenadimo ukusnim obrokom.

Mini pakovanje Naške je najukusnije u školskoj užini ili laganoj salati, a kada dođe vreme za organizovanje piknika, kao i mini putovanja koje treba obogatiti hranljivim i ukusnim obrokom, pažljivo birani najkvalitetniji komadi mesa i idealan balans začina odlično će se uklopiti uz prolećno sunce, povetarac i uživanje u prirodi.