Osvojite tako fin Patelina punjač! • Neoplanta
Neoplanta

Osvojite tako fin Patelina punjač!

09. 07. 2024

Sigurno znate onaj osećaj kada nema punjača, a baterija polako curi - nikom nije prijatan, i zato želimo da vam poklonimo tako fin Patelina punjač koji staje u svaku tašnu i u svaki džep.

Još jedan giveaway je pred nama, a ovoga puta u pitanju su Patelina punjači koje možete nositi svuda sa sobom i napuniti svoje baterije gde god da ste! Giveaway traje od utorka, 9. jula od 12.00 časova do nedelje, 14. jula do 23.59 časova na našem zvaničnom Tako_fina profilu. Tridesetoro dobitnika biće proglašeno 16. jula na pomenutom profilu na story objavi, a do tada – napunite svoje baterije!

Uslovi za učešće u novom Patelina darivanju, jesu da pratite njen zvanični Instagram profil, lajkujete objavu koja se odnosi na aktuelni giveaway i u komentaru ispod iste objave kreativno odgovorite na pitanje uz koju Patelinu i na koji način najbolje punite svoje baterije. Novu objavu lako ćete pronaći jer sadrži istaknutu poruku Učestvuj u novom #Patelina izazovu i napuni baterije!

Jedan od najprepoznatljivijih Neoplantinih brendova, naša Patelina, trudi se da bude tako fina i da ugodi svima, pa je odlučila da olakša svakodnevicu onima koji stalno nekud žure i omogući im da dopune svoje baterije na putu do plaže, tokom putovanja, ili ispod suncobrana – baš kao što to radi brzim i kvalitetnim obrocima koje nudi.

Giveaway obuhvata samo teritoriju Republike Srbije. Učesnici su u obavezi da poštuju pravila propisana Pravilnikom.

Srećno!