Neo Akademija - Platforma za online edukaciju • Neoplanta
Neoplanta

Neo Akademija - Platforma za online edukaciju

15. 08. 2021

Kako je izgradnja uspešnih i inspirativnih lidera naš cilj i naš strateški pravac, želimo da se i u ovoj godini razvijamo na tom polju...

Kako je izgradnja uspešnih i inspirativnih lidera naš cilj i naš strateški pravac, želimo da se i u ovoj godini razvijamo na tom polju.

Da bi naš razvoj bio kontinuiran sa jedne, a imao fleksibilan i custom made karakter sa druge strane, ove godine smo kreirali online Neo akademiju u saradnji sa kompanijom Generation Zeal. 

Pristup Neo akademiji ima naš menadžment tim, svi materijali su na engleskom jeziku, a na njoj se nalazi veliki broj video, audio i pisanih materijala na temu liderstva u vidu trening prezentacija, audio materijala i knjiga sa Amazona kojima zaposleni mogu pristupiti u bilo koje doba sa svog računara, tableta ili mobilnog telefona. Na ovaj način pruža se mogućnost da sami kreiraju svoj plan razvoja na polju veština rukovođenja. 

Kao kompanija nastavljamo da pratimo trendove i omogućavamo zaposlenima da se razvijaju uz korišćenje savremenih tehnologija i metodologija rada.