Široko slavimo, široko se pazimo • Neoplanta
Neoplanta

Široko slavimo, široko se pazimo

15. 11. 2020

Domaćine, počasti gosta u njegovom domu. Za samo 999 din pošalji gostima na rotirajućoj dasci posluženje na njihovu adresu.

Neoplanta više od veka neguje porodične vrednosti i vojvođanski stil života koji podrazumeva da se sve radi natenane. Spaja tradicionalno i inovativno, unapređuje recepte i nudi savršene zalogaje koji nas pokreću, ali i vraćaju u detinjstvo. Širok portfolio Neoplanta Delikates proizvoda zadovoljiće najraznovrsniji spektar ukusa.

Čak i u ovim vremenima punim izazova, Neoplanta je našla način da izađe u susret svojim potrošačima i da na zanimljiv način počasti svoje goste u sigurnosti njihovog doma, jer u Neoplanti Široko slavimo, široko se i pazimo!  

Iako trenutna situacija utiče na mnoge navike, pa i na to kako ćemo ove godine slaviti Slave, Neoplanta ima predlog kako da sve one koje ne možete da ugostite u svom domu, ipak počastite i učinite delom važnog dana za vašu porodicu. Zahvaljujući novom projektu “Počasti gosta ŠIROOOKO u njegovom domu” možete obradovati drage osobe, u njihovoj kući kad već oni ne mogu doći kod vas. Stanovnici Novog Sada imaće mogućnost da povodom njihove slave, poruče online putem sajta ili preko call centra poklon paket tj. svežu već aranžiranu dasku sa mezetlukom koja će stići na kućnu adresu njihovih gostiju. Mezetluk obuhvata: roto dasku, budimsku kobasicu, kulen, vojvođansku kobasicu, fruštuk sa sirom i kačkavalj.

Broj telefona na koji može da se poruči paket je 0800 110 110 (poziv je besplatan)  cena paketa je 999 dinara, a posluženje stiže u narednih 48h od datuma prijema porudžbine.

Galerija