Tako fina, Patelina! • Neoplanta
Neoplanta

Tako fina, Patelina!

28. 04. 2023

Toliko fina da i reklamu finu ima!

Nakon značajnog perioda razvoja i rada na brendu pašteta Patelina i nakon što su nove recepture i dizajn prepoznati na tržištu, možemo sa ponosom da objavimo da je i kampanja pod nazivom „Tako fina – Patelina“ od sredine aprila počela sa emitovanjem.

Kroz novu komunikacionu platformu „Tako fina“, želimo da prenesemo opčinjenost Patelinom koju imamo svi mi u Neoplanti,  ali i potrošači takođe, a koja proističe iz njenog finog ukus, finog naziva, finog izgleda i svih onih finih emocija koje budu.

 

Novi TV spot prikazuje upravo zanesenost Patelinom, zbog koje su potrošači spremni da zaborave sve oko sebe, prelaze sve prepreke da dođu do nje i prepuste joj se, jer ona je, tako fina. Poseban pečat reklami daje Knez i melodija njegove čuvene pesme „Mia bella signorina“, dok se sam Knez pobrinuo da u svom „Lucky suit-u“ da dodatnu vrednost ovom spotu ili što bi on rekao, da da „Final touch“.

„Tako fina, mia bella Patelina“ će sigurno biti stih koji je će se pevušiti širom Srbije i regiona, jer je kao stvoren da upotpuni uživanje u ukusima novih finih Patelina pašteta.

Uživajte!