Tako fina te nagrađuje! • Neoplanta
Neoplanta

Tako fina te nagrađuje!

21. 12. 2023

Učestvuj u prazničnom Patelina nagrađivanju

Učestvuj u nagradnom konkursu koji ti je pripremila Patelina i osvoji tako fine novogodišnje poklone – set u više boja koji se sastoji od šolje, tanjira i činije!

Sve što je potrebno jeste da svoju kreativnost pokažeš na Instagramu ili Facebooku, na stranici Pateline. Konkurs počinje 21.12.2023. u 9h i trajaće do 27.12.2023. do 15h.

Za učešće u konkursu neophodno je ispuniti sledeće uslove:

  1. Učesnik treba da bude punoletan i da je lice sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
  2. Učesnik treba da zaprati tako.fina stranicu i lajkuje objavu konkursa, na Instagramu ili na Facebook-u u zavisnosti od toga na kojoj mreži želi da učestvuje u konkursu.
  3. Učesnik treba da ostavi komentar ispod Facebook ili Instagram objave sa odgovorom na pitanje ’’Zašto si ti Patelinin najverniji fan?’’
  4. 5 komentara na Facebook-u i 5 komentara na Instagramu koji zadovoljavaju pređašnje navedene uslove i ostvare najveći broj lajkova, osvajaju nagradu.
  5. Jedan učesnik može ostaviti samo jedan komentar i jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.
  6. Ukoliko se desi da isti učesnik bude izabran na Facebook-u i na Instagramu, učesniku će biti dodeljena jedna nagrada, a druga nagrada biće dodeljena sledećem učesniku koji se plasirao.
  7. Ukoliko bude više komentara sa istim brojem lajkova, odluku o pobedniku donosi tročlani žiri u sastavu – 2 predstavnika kompanije Neoplanta i predstavnik Agencije.
  8. Komentari koji koriste neprimeren jezik (psovke, uvrede) neće biti razmatrani.
  9. Ukoliko učesnik ne ispuni bilo koji od navedenih uslova, ne može ostvariti pravo učešća niti dobiti nagradu.

5 komentara na Instagramu i 5 komentara na Facebook-u koji ostvaruju sve navedene uslove, obradovaćemo jednim poklon paketom za tako fin doručak koji sadrži Patelina šolju i Patelina tanjir koji dolaze u jednoj od 4 boje, kao i Patelina nožić.

Detaljni pravilnik nagradnog konkursa možete pogledati na linku, a dobitnici nagrada će biti objavljeni 28.12.2023. u komentaru na Facebook i Instagram objavi.

Svima želimo puno sreće! 🙂