Svi znamo koliko je dobar osećaj biti pravi domaćin i dočekivati najmilije, međutim, pripremiti ukusnu trpezu za goste za većinu predstavlja izazov.
Ukoliko se nalazite u sličnoj situaciji, u nastavku se nalazi par korisnih saveta za brzo, a ukusno rešenje.
Drvena daska
Kada ste pravi gurman, zasigurno posedujete drvenu dasku koju u ovoj situaciji možete obogatiti raznovrsnim ukusima.
Narezane trajne kobasice
Dasku imamo, a na njoj bi definitivno trebalo da se nađu tanko rezani kolutovi Neoplanta Delikates čajne kobasice, zatim budimske koja se može pohvaliti sa 82% plećke, fruštuka – kralja proteina, kao i kulena da se svi ljubitelji pikantnog ukusa malo „zaljute“.
Namirnice za dekoraciju
Kako su ukusi ovih delikatesa odličan spoj sa namirnicama poput sira, maslina, različitih salata, ali i orašastog voća i krekera, uživanje u fenomenalnim aromama je zagarantovano, a ujedno ćete svoju trpezu obogatiti bojama koje će samo pojačati gastronomski užitak vaših gostiju.
Kada smo sve navedeno prikupili, možemo krenuti sa serviranjem.
Za serviranje daske poput ove, za 4 osobe je potrebno:
- 100g Neoplanta Delikates budimske
- 100g Neoplanta Delikates čajne kobasice
- 100g Neoplanta Delikates kulena
- 100g Neoplanta Delikates fruštuka
- 100g sveže salate
- 50g slanih krekera
- 100g sira
- 50g maslina
- 2 feferone
- Dekoracija: sveže voće, orašasti plodovi po želji
Na dasku ćemo prvo staviti svežu salatu.
Zatim, dodajemo već narezane trajne kobasice i ređamo ih po želji. Naš savet je da se ohrabrite i prepustite asimetričnom slaganju delikatesnih kolutića i stvaranju dekorativnog posluženja.
Kada je osnova tu, ređamo ostatak sastojaka i voilà, vaše posluženje je već spremno!
Uz Neoplanta Delikates već narezane kobasice priprema posluženja za goste više ne predstavlja ’’izazov’’.
Naši najukusniji kolutići inspirišu svakog domaćina da se upustiti u brzo i lako pripremanje mezea za najmilije.
Prijatno!