Proces Selekcije • Neoplanta
Neoplanta

Kako izgleda proces selekcije kandidata?

Uspeh Neoplante počiva na uspehu zaposlenih i zato je naš zadatak da, sprovodeći proces regrutacije i selekcije, izaberemo kandidata koji svojim veštinama, znanjima i sposobnostima u najvećoj meri ispunjava uslove otvorenog radnog mesta. U potrazi smo za posvećenim, vrednim i entuzijastičnim kandidatima koji svoj rad zasnivaju na principima odgovornosti, poštovanja, otvorenosti i stalnom razvoju. Iskustvo nije uvek presudno, stoga se možemo pohvaliti da je među našim kolegama veliki broj i onih kojima je Neoplanta prvo zaposlenje.

Selekcija

Poslali ste svoj CV – koji je sledeći korak?

Ovo je verovatno prvo pitanje koje postavite sebi kada konkurišete za posao.​U Neoplanti sprovodimo jedinstven proces selekcije kandidata, zasnovan na pružanju jednakih šansi.

Korak 2

Nakon što vaše prijave stignu i konkurs se zatvori, naši HR stručnjaci vrše pregled pristiglih biografija na osnovu uslova predviđenih oglasom.

Korak 3

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na testiranje .

Vrsta testa koji se radi zavisi od radne pozicije za koju se konkuriše, a smatramo da nije ni blizu težak kako ga obično opisuju kandidati na forumima. Najvažnije je da se uzdate u svoje znanje. Rezultate testa saznajete kroz 20ak minuta.

Korak 4

Svi koji polože test biće pozvani u naše prostorije gde će imati prilike da razgovaraju sa predstavnicima HR sektora i menadžerima sektora u kome je upražnjena pozicija za koju ste konkurisali.

Cilj nam je da se bolje upoznamo, ispitamo vaše veštine i kompetecije za obavljanje konkretnog posla. Od vas se očekuje da budete prirodni i opušteni, kako biste se predstavili baš onakvim kakvi jeste.

Po završetku svake faze procesa selekcije kandidati dobijaju povratnu informaciju o ishodu intervjua, a svaka je eliminaciona.