Boris Jovanović • Neoplanta
Neoplanta

Boris Jovanović

15. 08. 2021

Menadžer za razvoj poslovanja za izvozna tržišta u regionu

Karijeru sam započeo u okviru Nelt-a Bosne i Hercegovine u avgustu 2011. godine kao prodavac za prodajni program Neoplanta i to je ujedno bilo moje prvo radno iskustvo. U septembru 2015. godine prelazim na poziciju Specijalista za razvoj biznisa Neoplante na tržištu Bosne i Hercegovine. Od februara 2018. godine prelazim na poziciju Menadžera izvoza Neoplante, dok sam trenutno na poziciji Menadžera za razvoja poslovanja regionalnih tržišta.

Kako su prodaja i marketing nešto što mi pričinjava zadovoljstvo i čime zaista volim da se bavim, a kompanija Neoplanta okruženje u kojem mogu da se razvijam, odlučio sam da se iz Bosne i Hercegovine preselim u Srbiju, tačnije u Novi Sad i da nastavim sa radom u Neoplanti. Svoj posao smatram izuzetno dinamičnim i odgovornim za poslovanje kompanije. Sve ovo navedeno bilo bi mi mnogo teže bez odličnih i motivisanih kolega sa kojima radim.

Kompaniju Neoplanta bih preporučio svim ljudima koji žele da osete timski duh, steknu nova iskustva i znanja koja će im koristiti kako u poslovnom tako i u privatnom životu, tako da pozivam sve ljude koji neguju ove vrednosti da se pridruže uspešnom timu Neoplante.