Neoplanta je sponzor kulinarskog okršaja „Izađi mi na teglu“ • Neoplanta
Neoplanta

Neoplanta je sponzor kulinarskog okršaja „Izađi mi na teglu“

07. 09. 2022

Neoplanta putuje širom Srbije sa karavanom "Izađi mi na teglu"

Kompanija Neoplanta će 09.09.2022. godine od 11h na svom štandu zabavnim aktivacijama i prilikom za degustaciju ugostiti sve ljubitelje „srpskog kavijara“ na devetom po redu najvećem gastronomskom karavanu na Balkanu „Izađi mi na teglu“, koji će se održati u gradskom parku u Požarevcu. Karavan okuplja najveće ljubitelje domaće paprike, koji međusobno odmeravaju snage u pravljenju ajvara, a sa ciljem dolaska do prestižne titule „Kralj ajvara“. Pored toga, održava se i takmičenje u pravljenju najkreativnijih sendviča sa Neoplanta Delikates pilećim grudima sa paprikom.

Kao vojvođanska kompanija koja je ekspert za pravljenje delikatesa Neoplanta je rešila da podržimo ovaj događaj i svim takmičarskim ekipama, ali i posetiocima pružimo priliku da uživaju natenane i široooko u našim proizvodima. Kako bi se učesnici dodatno zabavili, organizujemo za njih i takmičenje u pripremi kreativnih sendviča sa Neoplanta Delikates pilećim grudima sa paprikom, a tom prilikom pobednika darujemo poklon paketom u kom će uživati cela ekipa.

Kompanija Neoplanta kao jedan od sponzora karavana, obezbeđuje poklone za trećeplasirane ekipe na svakoj lokaciji na koju karavan putuje, a na finalnom karavanu u Beogradu, tri najbolje ekipe dobiće i Široooko bicikle.

Takmičenje je počelo krajem avgusta u Kuli (Ruskom Krsturu), a nakon Požarevca, biće nastavljeno u još 13 gradova širom Srbije.