Osmisli „Najbolji sendvič leta“ i osvoji vredne nagrade • Neoplanta
Neoplanta

Osmisli „Najbolji sendvič leta“ i osvoji vredne nagrade

02. 08. 2023

Osvoji spa vikend za dvoje u Fruškim Termama

Leto je vreme za beg od rutine, zasluženi odmor, široooko uživanje u sunčanim danima i laganim obrocima. Kako bi upotpunila letnje dane, kompanija Neoplanta organizuje nagradnu akciju – „Najbolji sendvič leta“! Već danas započinjemo ovu ukusnu avanturu, koja će trajati sve do 28.09. kada će biti proglašen naj sendvič ovog leta. Želimo da vas inspirišemo da pustite mašti na volju i kreirate najukusniji sendvič koji će osvojiti srca našeg stručnog žirija. Bilo da ste fan šunki ili trajnih kobasica, Neoplanta Delikates proizvodi su vaši idealni saveznici u ovoj letnjoj avanturi i vaše sendviče će učiniti nezaboravnim, doprineti bogatstvu ukusa i svežine.

Učešće u takmičenju je jednostavno – potrebno je samo da napravite svoj omiljeni sendvič koristeći neki od Neoplanta Delikates proizvoda, lepo ga aranžirate, zabeležite fotografijom i pošaljete nam na email adresu sendvicleta@bliczena.rs. Ne zaboravite da uz fotografiju sendviča, pošaljete i fotografiju Neoplanta Delikates proizvoda u ambalaži koje ste koristili, kao i recept, kako bismo ga podelili sa svima i uživali u vašem kulinarskom umeću.

Svake nedelje, naš žiri će pažljivo izabrati najbolji sendvič koji će biti nagrađen bogatim paketom Neoplanta Delikates proizvoda, daskom za serviranje i praktičnom kutijom za hranu. Nedeljni pobednici će se proglašavati svakog utorka za prethodnu nedelju, kako bismo zajedno proslavili ove fantastične kreacije.

No, to nije kraj avanture! Svi nedeljni pobednici imaće jedinstvenu priliku da se takmiče za titulu glavnog pobednika. Finalno takmičenje će se održati u prestižnom restoranu u Beogradu, gde će stručni žiri odabrati najbolji sendvič među najboljima. Ukoliko baš vaš sendvič bude proglašen za kralja sendviča, osvojićete luksuzni vikend za DVE OSOBE U FRUŠKIM TERMAMA.

Ne oklevajte ni sekund – spremite svoje najukusnije kreacije i pridružite nam se u ovom široookom nagradnom takmičenju! Zajedno sa Neoplanta Delikates proizvodima, kreirajte magiju ukusa ovog leta i osvojite vredne nagrade. Vaše gastronomske avanture tek počinju, a mi jedva čekamo da budemo deo vašeg kulinarskog putovanja!

Najbolji sendvič leta je u vašim rukama, a pravilnik nagradnog konkursa možete pogledati ovde.